Iedereen houdt van kleur!

Persoonlijke cadeaus vanwege de unieke kleurencombinaties

Originele cadeaus voor hem en haar

Klokken, sieraden, canvasdoeken, ringen, kettingen, ringendoosjes, fotolijstjes

Acrylic pouring

Klokken, een schilderij, sieraden (kettingen, ringen, oorbellen, armbanden),  sieradendoosje, ringendoosje of een fotolijstje. Painted by Me maakt je dag hiermee kleurrijker.  Simpelweg door de toepassing van acrylic pouring. Alles krijgt zijn eigen kleuren en kleurencombinaties. Binnen deze kleurencombinaties "leeft" er van alles. De mooie cellen houden het geheel levendig en maken dat er van alles te zien is en ontstaat vanuit de verschillende kleuren verf die zich onderling mengen. Iedereen ziet er zijn of haar eigen andere dingen in. Daardoor wordt Acrylic Pouring (ook wel Acryl Gieten, Fluid Art of Paint Pouring genoemd) een heel persoonlijke aangelegenheid.

Persoonlijk cadeau

Van te voren weet je nooit zeker wat het eindresultaat zal zijn. Dit maakt het heel spannend en bijzonder uitdagend om te doen. De meeste voorwerpen kunnen daarnaast wel van een laagje verf worden voorzien; de veelzijdigheid op dit gebied is dan ook groots. Verder breidt het aantal toe te passen technieken zich met de dag uit aangezien de populariteit van Acrylic Pouring momenteel in een net zo grote snelheid toeneemt.  

Alles heeft zijn eigen kleur en kleurencombinaties,  iedereen ziet er zijn of haar "eigen beelden" in. Juist daarom is een met Acrylic Pouring bewerkt product een uitermate origineel en persoonlijk cadeau, ongeacht voor wie.

Acryl gieten resulteert in onverwachte resultaten

Heel soms ziet iedereen hetzelfde in het eindresultaat