Iedereen houdt van kleur

Persoonlijke cadeaus vanwege de unieke kleurencombinaties

Originele cadeaus voor hem en haar

Klokken, sieraden, canvasdoeken, ringen, kettingen, ringendoosjes, fotolijstjes

Acrylic pouring

Klokken, een canvas doek, sieraden (kettingen, ringen, oorbellen, armbanden),  sieradendoosje, ringendoosje of een fotolijstje. Ik maak je dag hiermee kleurrijker.  Simpelweg door het daarop toepassen van de acrylic pouring techniek. Alles heeft zijn eigen kleuren en kleurencombinaties. Binnen deze kleurencombinaties "leeft" er van alles. De cellen houden het geheel levendig en maken dat er van alles te zien is en ontstaat vanuit de verschillende kleuren verf die zich onderling mengen. Iedereen ziet er zijn of haar eigen andere dingen in waardoor Acrylic Pouring, ook wel Acryl Gieten, Fluid Art of Paint Pouring genoemd, een heel persoonlijke aangelegenheid wordt.

Persoonlijk cadeau

Van te voren weet je nooit zeker wat het eindresultaat zal zijn. Dit maakt het heel spannend en bijzonder uitdagend om te doen. De meeste voorwerpen kunnen daarnaast wel van een laagje verf worden voorzien; de veelzijdigheid op dit gebied is dan ook groots. Verder breidt het aantal toe te passen technieken zich met de dag uit aangezien de populariteit van Acrylic Pouring momenteel in een net zo grote snelheid toeneemt.  

Juist omdat alles zijn eigen kleur(en) en kleurencombinaties heeft en er daarbinnen van alles "leeft", iedereen er zijn of haar "eigen andere dingen" in ziet, is Acrylic Pouring een uitermate leuk en persoonlijk cadeau, ongeacht voor wie.

Acrylic Pouring m.b.v. citruspers
Acrylic Pouring m.b.v. citruspers

Acryl gieten resulteert in onverwachte resultaten

Heel soms ziet iedereen hetzelfde in het eindresultaat